utorok 11. januára 2011

Macarons s domácim mandľovým nugátom

Keďže už som bola taká nadšene "rozšoupnutá" z vydareného pečenia macarons, rozhodla som sa, že do nich urobím aj inú plnku. Recept na macarons nájdete v predchádzajúcom príspevku a receptuš na domáci nugát na www.mimibazar.sk v mojich receptoch. Jediné, čo som pozmenila bola výmena lieskovcov za mandle. Táto kombinácia sa ukázala ako dosť sladká a možno nebola úplne najšťastnejšia, ale u nás bola celkom úspešná...Rozhodne treba vyskúšať...

7 komentárov:

  1. nadherne macarons,nadherna fotecka:)
    (mauka)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. ďakujem Martinka, pochvalu si moc cenííím:)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. dokonale!!! dokonale macarons by mali mat povrch uplne hladucky a tvoje take su, cize ... no macherka uplna si!!!

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Nááááádherná fotka Evka aj macarons a obdivujem tvoju odhodlanosť skúšať ďalej aj keď sa ti párkrát macarons nevydarili ja neviem či by som to nevzdala a neostala len pri obdivovaní na obrázku :) tak veľa šťastia pri pečení a fantáziu pri vymýšľaní nových kombinácií plniek do macarons:)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Andrejka: ďakujem pekne za komentarik. Jooj, len ci sa ja znovu odhodlam ich piect:)) Ale ak ano, tak veru budem plnky vymyslat o stosest:))

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Anetka: dakujem moc!no snazila som sa ako som vedela, vsak mi to aj trvalo, kym som docielila ten efek:) Najlepsie bolo, ked mojho priatela brat povedal, ze vyzeraju ako mini hamburgery:)))

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Evicka, gratulujem k blogu, je krásny a tiee macarons....no pridávam sa k Anetke...SI MACHERKA!paaaaaa

    OdpovedaťOdstrániť