utorok 7. decembra 2010

Riccotové gnocchi s citrónovou maslovou omáčkou s tymiánom


Toto úžasné jedlo som robila v jeden krásny letný večer a dodnes si pamätám tú jedinečnú chuť... Martinka - autorka receptu veruže neklamala ani trošku, keď o tomto jedle napísala, že chytí človeka za srdce...Nemôžem inak ako súhlasiť. Jedinú úpravu receptíku, ktorú som spravila bola výmena citrónu za limetku. Už teraz sa teším ako si ich niekedy znovu pripravím...

Receptík nájdete na: http://www.mimibazar.sk/

5 komentárov:

  1. Evka som veľmi rada že máš aj ty svoj blog je veľmi krásny a to si len začala tak už teraz sa teším na ďalšie tvoje príspevky. Prajem hodne chuti a inšpirácií:-)
    PS:Evka super, potvrdzujem že je to jedno z najúžasnejších gnocchi čo som jedla.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Andrejka, dakujem moc za komentarik - moj prvy!!!:)))) tesiiim sa velmi, ze sa ti blocik paci a dufam, ze bude pre teba studnickou inspiracii:)) tak aj ty si gnocchi skusala?? su fakt neskutocne dobreeee!!!

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Evinka,tesim sa,ze aj teba tieto gnocchi chytili za srdce:)))a som poctena,ze si ich tak krasne odprezentovala:)tvojho blogu som sa nevedela dockat,a je presne taky,ako som cakala "DOKONALY" :)))tfuj,tfuj,nech sa mu dari,a nech ma veeeeeeela spokojnych "okukovačov a skúšačov " :)))
    (mauka)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Martinka dakujeeeem, pochvalu si velmi cenim!!! a tiez za toto uzasne jedlicko, na ktore strasne rada s nostalgiou spominam:)) a samozrejme ta vitam v klube "okukovacov a skusacov":)))) nech zije foodvoyerizmus:=)))))))

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Evicka, aj ja sa velmi tesim z tvojho blogu. Som tu len 10 minut a uz som z neho uplne paf a co sa tyka fotiek, to neviem ani popisat, su viac ako dokonale!! adusha

    OdpovedaťOdstrániť